Kurssi tarjoaa ymmärryksen katu- ja pikaruokapalveluiden monipuolisesta maailmasta sekä valmistaa toimimaan ruoanvalmistustehtävissä ammattimaisesti kansainvälisessä työympäristössä.
Opiskelijat oppivat, kuinka tarjota asiakaslähtöisiä ja laadukkaita ruokaelämyksiä kiireisessä työympäristössä. Kurssilla käsitellään myös erilaisia kansainvälisiä työympäristöjä ja kulttuurien erityispiirteitä.
The course provides an understanding of the diverse world of street and fast food services and prepares students to work professionally in food preparation tasks in an international work environment.
Students learn how to offer customer-oriented and high-quality food experiences in a busy work environment. The course also covers various international work environments and cultural characteristics.

- Lärare
Sari Kokki

- Lärare
Nina Särkikanta
Koulutuksen puhtauspalveluiden (päivittäissiivous = ylläpitosiivous) osion keskeinen sisältö käydään läpi Moodle kurssissa.
Kurssin tavoitteena on opiskella puhtauspalveluosaamiseen liittyvää teoriatietoa ja oppia soveltamaan tietoa käytännössä.
Sisältö:
Päivittäissiivouspalveluiden tutkinnonosan koulutus on työelämäpainotteiden. Käytännön osaamista täydennetään mm. tällä itsenäisesti suoritettavalla Moodle kurssilla.
- Lärare
Annukka Halonen

- Lärare
Nina Särkikanta

- Lärare
Nina Särkikanta

- Lärare
Annukka Halonen

- Lärare
Anu Puustinen

- Lärare
Eija Mäki
- Lärare
Katja Muikku
- Lärare
Anu Puustinen