Kurssi tarjoaa ymmärryksen katu- ja pikaruokapalveluiden monipuolisesta maailmasta sekä valmistaa toimimaan ruoanvalmistustehtävissä ammattimaisesti kansainvälisessä työympäristössä. 

Opiskelijat oppivat, kuinka tarjota asiakaslähtöisiä ja laadukkaita ruokaelämyksiä kiireisessä työympäristössä. Kurssilla käsitellään myös erilaisia kansainvälisiä työympäristöjä ja kulttuurien erityispiirteitä.

The course provides an understanding of the diverse world of street and fast food services and prepares students to work professionally in food preparation tasks in an international work environment.

Students learn how to offer customer-oriented and high-quality food experiences in a busy work environment. The course also covers various international work environments and cultural characteristics.


  • Teacher
    Sari Kokki

Koulutuksen puhtauspalveluiden (päivittäissiivous = ylläpitosiivous) osion keskeinen sisältö käydään läpi Moodle kurssissa.  

Kurssin tavoitteena on opiskella puhtauspalveluosaamiseen liittyvää teoriatietoa ja oppia soveltamaan tietoa käytännössä. 

Sisältö: 

Päivittäissiivouspalveluiden tutkinnonosan koulutus on työelämäpainotteiden. Käytännön osaamista täydennetään mm. tällä itsenäisesti suoritettavalla Moodle kurssilla.



  • Teacher
    Annukka Halonen